Cu toții ne dorim să trăim în spații confortabile, atât din punct de vedere termic,cât și fonic, în ambiente primitoare și armonioase. Traficul intens din marile orașe, calitatea redusă, de multe ori, a construcțiilor noi, au devenit aspecte deranjante, care ne împiedică să beneficiem de confortul locuinței noastre. Chiar dacă în ultimii ani izolarea termică a devenit o cerință obligatorie pe piața imobiliară, cea acustică, din păcate, nu este luată în calcul decât în cazuri particulare, atunci când activitățile desfășurate în anumite spații sunt generatoare de zgomot puternic (restaurante, cluburi, baruri, săli de cursuri muzicale sau de dans, spații pentru organizarea de petreceri, etc.). 
În acest sens, căutăm produse care să ne ofere confortul dorit, să fie estetice, dar și funcționale, în același timp, și toate acestea la un preț avantajos. Ne interesăm pe internet de tot ce apare nou în domeniu, alegem cele mai bune materiale de izolare termică, apoi de izolare fonică, neputând elimina și aspectul final al amenajării. Citim fișe tehnice, facem calcule de cantități, estimăm investiția, căutăm echipe specializate pentru fiecare operațiune pe care o avem de făcut… Deja am obosit, fără a trece la fapte concrete. :(

Dar dacă am afla că, pentru toate aceste probleme, există o soluție unică, eficientă și inovatoare? Și nu vorbim de materialele pe care deja le știm pe piață, nu e polistiren și nici vată bazaltică pentru reducerea pierderilor de căldură, nu e tapet de fibră din sticlă care ar putea diminua zgomotele din exterior. 
Este vorba de un singur produs, care înlocuiește eficient metodele clasice de izolare termică și acustică, rezolvând în același timp și partea estetică a amenajării. Panoul Halltex este un sistem inovator 3 în 1, material de construcții, produs de izolare fonică și termică și, nu în ultimul rând, finisaj decorativ original, toate montate deodată, în același timp, rapid și curat, chiar de către beneficiar, dacă își dorește acest lucru.

În articolul nostru de astăzi vă vom prezenta acest multiprodus, care vă va oferi
confortul și liniștea dorite în casele voastre. Haideți să vedem împreună cum
poate rezolva panoul Halltex această problemă! 

Panourile au proprietăți fonoabsorbante, care oferă o izolare fonică medie de 22dB obținută cu doar 12 mm grosime, reducând și ecoul din încăperi. Structura acestora realizată din fibre lemnoase de pin, fixate cu lignina naturală a coniferelor, face ca ecoul să fie absorbit și, astfel, să vă puteți bucura de experiențe audio minunate, chiar la voi acasă, fără să deranjați vecinii. Eficiența fonică maximă se obține atunci când izolarea este făcută în încăperea unde se produce zgomotul, dar nu numai. Printr-o astfel de izolare efectuată chiar și în spațiile proprii, în ansamblurile rezidențiale sau în clădirile de birouri, de exemplu, s-ar putea obține spații protejate împotriva zgomotului din încăperile vecine sau din mediul exterior. Și nu doar atât! 

Panourile noastre vă pot ajuta să vă bucurați și de confortul termic dorit, pentru o reducere a costurilor facturilor de utilități. Halltex este un sistem care permite încălzirea/răcirea rapidă a camerelor, temperatura păstrându-se pentru o lungă perioadă de timp, astfel, nefiind nevoie de utilizarea continuă a agentului termic sau a aparatelor de aer condiționat. Cu toate că panoul este foarte subțire, datorită structurii sale, conductivitatea termică este mică, de doar 0.049 W/m 2 K, recunoscută în industria mondială a izolațiilor în construcții. Tehnologia inovatoare prin care este confecționat panoul asigură aceeași temperatură atât pentru pereți, cât și pentru mediul ambiant, nepermițând transferul termic și oprirea curenților de aer de la exterior către interior și invers. Drept urmare, se instalează o stare de confort, completată de un aspect modern. 

După cum am văzut mai sus, două dintre cele mai importante probleme legate de nevoile de locuire contemporană, pot fi rezolvate acum cu ajutorul panoului Halltex. Așa cum l-am prezentat anterior, drept un sistem 3 în 1, al treilea avantaj al utilizării acestui produs este faptul că putem realiza decoruri personalizate, după preferințe, în același timp în care se efectuează și izolarea încăperilor. 
Panoul beneficiază de posibilități numeroase de finisare inițială, fiind disponibil într-o varietate de mărimi, forme, texturi și culori, dar și de redecorare ulterioară, putând fi văruit periodic, după preferințe, fără a afecta proprietățile produsului. Paleta de finisaje în care pot fi comandate panourile include tapet, vinil, material textil, existând și posibilitatea de a fi cumpărate în stare brută, nefinisate, având astfel posibilități infinite de decor individualizat (varuri, tencuieli decorative, placări ceramice, din lemn, piatră etc.).

În final, amintim și faptul că panourile pot fi aplicate chiar de voi acasă, fără intervenția unei echipe de profesioniști, rapid și ușor, fără praf sau moloz.
Extrem de practice, cu o grosime de doar 12 mm, panourile pot fi montate cu succes pe orice suprafață, conform instrucțiunilor primite odată cu livrarea acestora, cu un minim de instrumente necesare (cutter, creion, ruletă, dreptar metalic, adeziv siliconic cu pistol, capsator sau bormașină). 

Cu ajutorul acestor informații, căutarea voastră în domeniul materialelor de construcție, izolare și finisare a luat sfârșit. Alegeți HALLTEX pentru confort, funcționalitate, decor și nu în ultimul rând, pentru economie de timp, bani și nervi. ;) Pentru informații suplimentare legate de acest sistem de izolare și finisare, ne puteți contacta la numerele de telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau vă invităm la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32 A.