Design unic cu panourile finisate Halltex

Cu toții începem să punem în aplicare planurile de amenajare, la care ne-am gândit toată iarna. Indiferent că locuim la casă sau avem un apartament, anual, simțim că locuinței noastre i-ar prinde bine măcar și o mică schimbare. Așa cum și noi, ca oameni, ne schimbăm coafura sau stilul de îmbrăcăminte, periodic, parcă am vrea ca și casa noastră să capete o altă înfățișare.

|

Cum poți achiziționa panourile izolatoare Halltex?

Odată cu venirea primăverii fiecare dintre noi simte nevoia să se reinventeze, să aducă elemente noi, revigorante în mediul său. Acest lucru este valabil și pentru ambientul în care locuim. Ne gândim să alegem o nouă paletă cromatică, să înlocuim poate finisajele, să schimbăm o parte din mobilierul existent sau să achiziționăm noi decorațiuni, totul pentru a ne simți mai bine în casa noastră.

|

Confort termic, fonic și estetic cu panourile Halltex

Cu toții ne dorim să trăim în spații confortabile, atât din punct de vedere termic,cât și fonic, în ambiente primitoare și armonioase. Traficul intens din marile orașe, calitatea redusă, de multe ori, a construcțiilor noi, au devenit aspecte deranjante, care ne împiedică să beneficiem de confortul locuinței noastre. Chiar dacă în ultimii ani izolarea termică a devenit o cerință obligatorie pe piața imobiliară, cea acustică, din păcate, nu este luată în calcul decât în cazuri particulare, atunci când activitățile desfășurate în anumite spații sunt generatoare de zgomot puternic (restaurante, cluburi, baruri, săli de cursuri muzicale sau de dans, spații pentru organizarea de petreceri, etc.). 

|

Clienții întreabă, Halltex răspunde!

Fiind un produs nou pe piața materialelor de construcție din țară, am primit numeroase întrebări referitoare la proprietățile panourilor izolatoare, dar și despre detalii legate de preț, modul în care se comandă sau se livrează produsele noastre. 

Pentru a veni în sprijinul tuturor celor interesați, reprezentanții Halltex România răspund în acest articol la întrebările primite până acum. 

|

Proiectarea de spații rezidențiale și comerciale cu HALLTEX

Orice construcție, pentru a putea fi edificată, presupune realizarea unui proiect tehnic care să ofere soluții structurale, arhitecturale și funcționale ale spațiului dorit. Rolul proiectantului sau al arhitectului este esențial în alegerea, de către clientul final, a celor mai bune materiale pentru obținerea unui raport preț-calitate avantajos, raport ce poate fi completat de caracteristici ca “durata de implementare” și „durata de viață”. 

|

Panourile finisate Halltex - inovație pe piața materialelor de construcție

Intrat în decursul anului 2018 pe piața materialelor de construcție din România, brandul finlandez Halltex oferă o soluție inovatoare pentru construcția, renovarea și decorarea spațiilor interioare printr-un design unic, atractiv, dar mai ales cu deosebite proprietăți de izolare.

|

PANOURILE FINISATE HALLTEX - SOLUȚIA RENOVĂRILOR RAPIDE, CU COSTURI REDUSE ȘI BENEFICII MULTIPLE

Undeva în România anului 2019… 
“--- Ce mai faci, vecine? Tot cu renovarea? 
--- Păi, cum altfel? Ne apropiem de final. Iese bine, domnule, trainic! 
--- Mă bucur să aud asta. Ați muncit mult, trebuie să fie frumos ce ați făcut voi acolo.
--- Suntem nevoiți să lăsăm unele lucrări și pentru anul care vine. Ne-am cam terminat bugetul cu reparațiile pereților - tencuieli, gleturi și două mâini de var. 

|

“Montăm, ne distrăm, renovarea o finalizăm!” sau “Mic ghid de montare a panourilor izolatoare Halltex”

Periodic, fiecare dintre noi simte nevoia unei schimbări în mediul său, a unei împrospătări a ambientului în care locuiește. Visăm la o altă cromatică, poate chiar și finisaje diferite, o reașezare a mobilierului existent și decorațiuni noi, care împreună să ne facă să ne simțim bine în locuințele noastre. Din păcate, visul se termină mereu cu un gust amar atunci când ne ajunge în fața ochilor imaginea terifiantă a casei pline de moloz, praf, mormane de materiale de construcții diverse și echipe de meseriași, care ne invadează intimitatea și ne sufocă, la propriu, pentru perioade lungi de timp.

Click pe titlul articolului pentru a citi mai departe.

 

|

Material de construcții, produs de izolare fonică și termică sau finisaj decorativ? De ce nu 3 în 1, într-un singur pas?

Mai puțin cunoscut în Romania, panoul izolator Halltex este asemenea unei plăci poroase, în conținutul căreia fibrele din lemn de pin sunt fixate cu lignină, un liant propriu al lemnului, atât fibrele, cât și rășina fiind materiale sută la sută naturale și ecologice, care îndeplinesc și cele mai înalte standarde cu privire la protejarea mediului înconjurător. Panourile pot fi acoperite cu tapet, vinil sau material textil, la alegere.

|

Budapesta – Ungaria

Zgomotul petrecerilor pe care le organizezi în apartament poate fi o mare problemă pentru vecinii tăi. Aceasta a fost dorința unuia dintre clienții noștri: să îi oferim panouri de izolare fonică, astfel încât vecinii lui să nu mai fie deranjați de zgomotul instrumentelor muzicale la care el și prietenii lui cântau la întâlnirile organizate în apartament. Soluția de a alege produsele Halltex s-a dovedit a fi cea mai bună, designerul nostru finlandez Tiina Arminen impresionându-l cu un design deosebit, astfel încât acesta a ales, în final, să își izoleze întreaga locuință, nu doar unele camere. Rezultatul final a fost suprinzător, deoarece, pe tot timpul proiectului de amenajare, clientul nu a fost prezent la fața locului, fiind plecat din țară. Comunicarea cu el s-a realizat prin conferințe online Skype și prin email, astfel încât el să poată supraveghea întreaga activitate.

|

Szalajka Liget Hotel

Szalajka Liget Hotel e un renumit hotel din Ungaria, de 4 stele, dedicat petrecerii timpului liber, cu facilități Spa și centru de conferințe. Dorința de a construi o sală de ședințe de 90 de locuri în zona complexelor hoteliere care să fie izolată termic și fonic a fost provocarea pe care hotelul a lansat-o firmei Halltex. Datorită caracteristicilor speciale de construcție ale sălii de evenimente și utilizarea betonului armat, soluția acustică pentru sala de evenimente a jucat un rol important și în rezolvarea problemei izolării termice. Pereții laterali ai sălii de conferințe au fost izolați cu panourile decorative de vinil Taika, iar plafonul a fost izolat cu panourile Kartano. Rezultatul s-a dovedit a fi eficient, cât și foarte atractiv din punct de vedere estetic. Mulțumim Szalajka Liget Hotel pentru încredere!

 

|
Top
//