Panouri Halltex

Undeva în România anului 2019… 

“--- Ce mai faci, vecine? Tot cu renovarea? 
--- Păi, cum altfel? Ne apropiem de final. Iese bine, domnule, trainic! 
--- Mă bucur să aud asta. Ați muncit mult, trebuie să fie frumos ce ați făcut voi acolo.
--- Suntem nevoiți să lăsăm unele lucrări și pentru anul care vine. Ne-am cam terminat bugetul cu reparațiile pereților - tencuieli, gleturi și două mâini de var. 
--- Și nu veți avea iarăși deranj prin casă, echipe de meșteri… șantier din nou în tot apartamentul?
--- Nimic nu se poate face fără sacrificii, nu? Vom trece și de perioada aia, cum am trecut și acum. Da’ și când va fi gata!
--- Nu-s neapărat de acord cu tine, vecine. La partea cu sacrificiile… nu știu ce să spun. Eu cred că se poate și altfel.
--- Ai tu o soluție magică de renovare și eu nu știu de ea? 
--- Nu știu cât e de magică, dar sigur e o soluție profesională. Cu panourile izolatoare finisate Halltex rezolvi mai multe probleme deodată.
--- Cum așa?
--- Panoul Halltex te ajută să-ți renovezi locuința rapid, fără moloz și echipe de zidari, plus că obții și izolare termică și fonică prin materiale 100% naturale. Vin gata finisate cu tapet, vinil sau țesături textile. 
--- Nu pot să cred! Nu știam că există așa ceva! 
--- Atunci te invit într-o seară pe la mine. Noi ne-am renovat locuința în weekendul trecut. Eu cu soția și copiii. A fost simplu și plăcut, o adevărată activitate de familie.”

 

Panouri Halltex

Panourile Halltex - soluția renovărilor rapide, cu costuri reduse și beneficii multiple

Dialogul de mai sus, chiar dacă în articolul nostru de astăzi este un pamflet, ar putea fi întâlnit și în realitate, ori de câte ori s-ar întâlni doi proprietari care-și renovează locuința, unul în modul tradițional, cu tencuială sau placare cu gips-carton, gletuit și finisare de pereți, iar celălalt folosind o tehnologie inovativă, de actualitate, care îi oferă avantaje evidente.  
În completarea recomandărilor făcute de clientul mulțumit, echipa Halltex vine cu o comparație tehnico - financiară reală, raportată la 1 metru pătrat, între prețurile materialelor, manoperei, dar și a timpilor de execuție pentru trei variante de renovare: 
Varianta 1. Tencuială, glet și zugrăveli 
Varianta 2. Placare cu gips-carton și zugrăveli
Varianta 3. Aplicarea prin lipire a panourilor Halltex

 

Panouri Halltex

Panouri Halltex
Așa cum reiese din tabelul de mai sus, se poate observa cu ușurință că valoarea cea mai redusă a unei renovări este generată de soluția Halltex (77.36 lei fără TVA/mp), determinată de costul materialelor, costul mediu al manoperei și de productivitatea timpilor de instalare. 

Specificăm, totodată, și faptul că în primele două variante tehnice nu s-a luat în calcul și folosirea unor finisaje pentru pereți (de ex. tapet, vopsele și finisaje decorative, placări diverse etc.), ci doar aplicarea de var.  Prețul final aferent soluției Halltex include, însă, și finalizarea amenajării din punct de vedere estetic, prin simplul fapt că aceste produse se livrează finisate cu tapet, vinil sau material textil. Demne de subliniat sunt proprietățile acestor panouri de fono și termo izolare, indiferent de modelul ales de către client 
De asemenea, din calculele  generate de programul autorizat pentru calculul documentației tehnico-economice pentru activitatea de construcții, observăm și o diminuare a timpului de execuție de 4-5 ori față de alternativele clasice, la care se adaugă și avantajul unei instalări simple și curate a produsului, lipirea efectuându-se cu adeziv siliconic, fără a se produce praf sau miros în locuință. 

Panouri Halltex

 

Pentru mai multe detalii tehnice și financiare, vă invităm să stăm de vorbă la telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32A. Nu e nevoie să aflați de la vecini, puteți fi chiar voi beneficiarii mulțumiți și relaxați cu renovarea făcută! Vă așteptăm!