PANOURI DE IZOLARE CU DESIGN UNIC

Datorită cererii clienților noștri, oferim panourile noastre cu un decor special. Le găsești într-o diversitate de mărimi, forme, texturi ce pot fi utilizate pentru diferite aplicații. Astfel, spațiul interior se poate personaliza într-un mod unic, folosind o gamă largă de produse de finisare cu proprietăți excelente de izolare termică și fonică.

O SOLUȚIE PENTRU TREI PROBLEME

Panourile Halltex sunt durabile, ușor de întreținut, fiind acoperite cu hârtie, material textil sau cu vinil și sunt ideale pentru realizarea finisajelor interioare, îmbunătățind în același timp și performanțele termice și fonice ale clădirii.

Produsele noastre moderne, ecologice și ușor de utilizat, cu proprietăți de izolare fonică și termică, sunt populare și pentru că oferă posibilitatea de a realiza un decor interior inedit.

CREATIVITATE

Utilizarea panourilor HALLTEX® este extrem de practică, deoarece vă puteți crea sau renova camera într-un singur pas. Este o soluție excelentă pentru renovarea sau construirea unui spațiu nou. Datorită grosimii panoului de 12 mm, poate fi utilizat pe orice suprafață (soluții pentru pereți și tavane) și puteți alege dintr-o gamă variată de modele.

Veți găsi în paleta de produse diferite tipuri de finisări, cum ar fi: tapetul, vinilul, materialul textil și chiar panouri natur și nefinisate. Fiecare este potrivit într-un anumit tip de încăpere, după stilul și textura lui. În timp ce un panou cu vinil este potrivit pentru restaurante, cafenele, școli, birouri, elementele acoperite cu material textil sunt potrivite în camerele de zi, dormitoare, studiouri, cinematografe sau chiar într-un hol de hotel elegant, îmbunătățind în același timp izolarea termică și fonică. Nevoia de confort și estetică ne recomandă panourile chiar și în încăperi de sport, cluburi de noapte sau saloane de înfrumusețare.

Soluțiile propuse de către Halltex sunt unice în toate spațiile interioare și asigură izolare fonică și termică în același timp! Creativitatea ta nu poate fi limitată în niciun fel! Indiferent dacă îți dorești tonuri întunecate, luminoase, calde, cu un stil fermecător sau industrial, cu panourile HALLTEX® posibilitățile sunt infinite! Avem peste 20 de culori și multiple texturi pentru a crea un nou stil în orice zonă dorești să amenajezi.

Aflați mai multe despre gama noastră de produse!

ARHITECTURA INTERIOARĂ – MAGIA TEXTURILOR

Ne face întotdeauna plăcere să vă ajutăm cu idei de design interior. Specialiștii noștri vă oferă consultanță pentru a crea cele mai potrivite spații pentru dumneavoastră și familia dvs. Vă stăm la dispoziție.

EFORT FINANCIAR REDUS

Costul panourilor HALLTEX® și economiile ulterioare sunt unele dintre avantajele noastre. Toate beneficiile pe care le aduce panoul izolant sunt factori decisivi în ceea ce privește investiția dumneavoastră. Costurile și timpii pre- și post-instalare sunt mai mult decât satisfăcători, montarea se realizează într-un timp foarte scurt, evitatând mizeria, praful și murdăria lucrărilor de restaurare. Totodată, panourile au aspect decorativ, oferă o izolare fonică, precum și proprietăți excelente de izolare termică care reduc costurile necesare pentru atingerea temperaturii optime interioare în timpul iernii și în timpul verii
????

IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Panourile sunt realizate din materiale 100% naturale, din lemn de pin, acestea având un impact ecologic redus. Datorită proprietăților produselor noastre, confortul termic interior poate fi asigurat foarte ușor. Utilizarea panourilor nu este dăunătoare pentru sănătate și produsele nu conțin compuși organici volatili. De asemenea, materialele folosite în realizarea panourilor nu produc reacții alergice. Produsele HALLTEX® au primit clasificarea M1 pe baza testelor de laborator. Din punct de vedere al standardelor U.E., panourile HALLTEX® au o conductivitate termică de 0,0488 W/m2K (PN-EN 622-1; 622-4 și PN-EN 13986).

MONTAREA PRODUSELOR

Nu este nevoie de niciun instrument special sau de un nivel ridicat de cunoștințe în domeniu pentru a instala panourile decorative HALLTEX®, astfel încât puteți face acest lucru de unul singur. Tăierea panourilor este simplă, folosind un cutter ușor de manevrat.

Pentru informații detaliate, consultați ghidul nostru de instalare.

Pentru orice întrebare, nu ezitați să ne contactați la telefon +40 232 217 822 sau la adresa de e-mail info@halltex.ro.

Echipa HALLTEX® este bucuroasă să vă ajute în realizarea planurilor dumneavoastră cu ajutorul specialistului potrivit