În această perioadă, cu toții avem mai mult timp liber să ne gândim la proiectele de viitor și, în plus, stând acasă putem vedea mai clar care sunt lipsurile din locuințele noastre. Fie nu ne mai place culoarea pereților, fie observăm că nivelul de izolare nu este suficient și zgomotul din vecini nu ne lasă să ne concentrăm, fie, pur și simplu, vrem o schimbare.

Cu toate că ne dorim toate aceste lucruri, de multe ori ne gândim că nu suntem pregătiți pentru o casă transformată în șantier, cu praf, moloz și echipe de meșteri după care trebuie să curățăm. Și, așa, ne pierdem curajul și entuziasmul și renunțăm, mulțumindu-ne în continuare cu același interior anost.

 

Halltex, acum, îți spune că nu trebuie să renunți la dorințele tale! 

Soluția este oferită de sistemul inovator de izolare termică și fonică a locuinței, cu instalare rapidă, fără praf și moloz, ce poate fi realizată chiar de către tine. Panoul Halltex este un produs unic ce poate rezolva atât nevoile funcționale ale locuinței, cât și cele estetice ale beneficiarilor, oferindu-ți ție și familiei tale confortul care vă lipsește.

 

Cum poți comanda simplu și rapid, din confortul casei tale,  panourile izolatoare Halltex? 

 

Pasul I

Pentru a putea înainta o ofertă, avem nevoie să identifici pereții/tavanele spațiilor pe care vrei să le izolezi și să ne oferi următoarele informații:

Dimensiunile acestora, cât mai exacte, în centimetri: 

  • înălțime x lungime (cm), în cazul pereților

  • lungime x lățime (cm), în cazul tavanelor

 

  1. Modelul și culoarea panourilor de perete dorite https://www.halltex.ro/produse/#panouri-de-perete. Majoritatea modelelor au mai multe variante cromatice, care pot fi vizualizate pe pagina fiecărui produs

Pasul 1

 

  1. Modelul panourilor de tavan dorite (https://www.halltex.ro/produse/#panouri-de-tavan)

 

 

Pasul 1

 

Pasul II 

Trimite-ne pe adresa de e-mail info@halltex.ro sau pe Whatsapp (0770 668 407) informațiile de mai sus. Pe baza acestora, vei primi oferta de preț și termenul de livrare, urmând să te contactăm, dacă avem nevoie de informații suplimentare.

 

Pasul III

După transmiterea și acceptarea ofertei, îți vom trimite contractul de furnizare, pe care îl așteptăm pe e-mail, semnat.

 

Pasul IV

Întocmim factura de avans pe care o poți achita prin Internet Banking sau prin prezentarea la ghișeele băncilor cu care colaborăm.

 

Pasul V

Trimitem comanda la adresa indicată de tine, prin curierat paletizat PALLEX, urmând a achita diferența de preț la livrarea panourilor. Produsele Halltex ajung la tine cu instrucțiuni de montaj incluse și îți stăm la dispoziție telefonic, pe parcursul instalării, dacă nu ai optat pentru serviciile de instalare oferite de către noi sau de către partenerii noștri.

 

Așa cum reiese din cele prezentate mai sus, este foarte ușor să achiziționăm panourile izolatoare și să obținem, în scurt timp, un ambient nou și proaspăt pentru locuința noastră. Să nu uităm că montarea sistemelor Halltex este extrem de facilă, putând fi realizată chiar de către beneficiari, fără alte cursuri și specializări în amenajări interioare, permițând totodată și multiple posibilități de redecorare personalizată, după preferințe întregii familii. Extrem de practice, cu o grosime de doar 12 mm, panourile pot fi montate cu succes pe orice suprafață, conform instrucțiunilor primite odată cu livrarea acestora, cu un minim de instrumente necesare (cutter, creion, ruletă, dreptar metalic, adeziv siliconic cu pistol, capsator sau bormașină). 

 

Echipa Halltex este disponibilă să răspundă oricând la întrebările clieților și să contribuie la realizarea amenajărilor. Pentru orice alte informații și detalii, răspundem solicitărilor la numerele de telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau direct la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32A.