Locuitul la bloc poate fi dificil uneori, mai ales atunci când vine vorba de nivelul de izolare acustică a locuințelor. Abia așteptăm să ne mutăm într-o locuință nouă, așa cum am visat dintotdeauna, dar, spre dezamăgirea noastră, deseori ne convingem că apartamentele pot avea probleme serioase în ceea ce privește nivelul constructiv de izolare fonică. Nu de puține ori, auzim de copii care nu se pot odihni din cauza muzicii din apartamentul vecin sau persoane care lucrează de acasă și nu se pot concentra datorită vecinilor care își montează mobila în living. Sunt zile în care tot ce ne dorim este să avem liniște și suntem dezamăgiți când observăm că locuința noastră, cea în care ar trebui să ne simțim relaxați și odihniți, nu ne oferă confortul la care am sperat. 

 

Din păcate, de cele mai multe ori, tot ceea ce ne desparte de apartamentele vecine este un perete subțire din cărămidă sau BCA, fără niciun strat izolator suplimentar care să ne protejeze de disconfortul provocat de vecini. Fiind o situație des întâlnită în rândul clienților HALLTEX, venim în întâmpinarea viitorilor sau a actualilor proprietari de apartamente cu o soluție pentru aceste probleme. Panourile izolatoare HALLTEX pot izola simplu, rapid și mai ales estetic, întreaga locuință!

 

Prin montarea panourilor noastre direct pe elementele structurale interioare ale unei clădiri (pereți, tavane și pardoseli), se poate obține un grad ridicat de izolare fonică. Cu un indice mediu de atenuare acustică de 22 decibeli, panourile de doar 12 mm grosime asigură protecție împotriva zgomotului provenit din camerele și apartamentele vecine sau cel al traficului rutier din marile orașe.

 

Într-o clădire cu apartamente există o varietate de zgomote care pot fi amplificate de elementele de structură ale construcției, deranjând în mod serios persoanele care locuiesc într-un astfel de spațiu.

Atenuarea acestor sunete din intervalul de frecvențe 100 - 5000 Hz se poate realiza prin montarea panourilor Halltex, care, pe lângă avantajul principal al izolării fonice, asigură și o acustică deosebită în camerele unde sunt utilizate, prin eliminarea ecoului. Timpul de montaj al panourilor este foarte scurt, acestea putându-se lipi direct pe suprafețele existente ale pardoselilor, pereților și ale tavanelor (cărămidă, BCA, lemn, gips-carton, etc.).

 

Panourile pot fi folosite cu succes și în camerele bebelușilor sau ale copiilor, care au nevoie de mai multe ore de odihnă și sunt sensibili la zgomote. Panourile au în componența lor materiale 100% naturale (lemn de pin), îndeplinind astfel cel mai înalt nivel de conștientizare ecologică. Utilizarea lor nu dăunează sănătății umane sau mediului, deoarece nu emit compuși organici volatili (COV), fiind propice utilizării lor în camerele destinate celor mici.

 

Sistemul Halltex este soluția perfectă și pentru izolarea biroului de acasă. Trăind experiența ultimelor luni, tot mai mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă și ne-am dorit să ne amenajăm un colț liniștit, unde să ne putem concentra pe sarcinile zilnice, feriți de zgomotele exterioare și deopotrivă interioare. Panoul izolator poate îndeplini toate aceste cerințe de confort și bună locuire.


 

După cum v-am prezentat până acum, problema zgomotului specific din apartamente poate fi rezolvată cu ușurință cu acest panou complex, izolator fonic și termic. Experiența ultimilor ani ne-a demonstrat faptul că beneficiarii sunt dispuși să investească timp și bani pentru a-și crea acasă condițiile dorite, motiv pentru care ne oferim să le fim alături tuturor proprietarilor de apartamente cu un produs de calitate, care se va ridica la înălțimea așteptărilor lor. 

 

Dacă vă doriți să aflați și alte caracteristici ale panourilor Halltex, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră vă stă la dispoziție, oferind consultanță de specialitate, pentru a crea cele mai potrivite spații pentru voi și familia voastră. Suntem disponibili să răspundem solicitărilor voastre la numerele de telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau direct la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32A.