Orice construcție, pentru a putea fi edificată, presupune realizarea unui proiect tehnic care să ofere soluții structurale, arhitecturale și funcționale ale spațiului dorit. Rolul proiectantului sau al arhitectului este esențial în alegerea, de către clientul final, a celor mai bune materiale pentru obținerea unui raport preț-calitate avantajos, raport ce poate fi completat de caracteristici ca “durata de implementare” și „durata de viață”. 

În cadrul acestui articol am realizat o analiză a motivelor pentru care un client, fie el persoană fizică, firmă de construcții, dezvoltator imobiliar, proiectant sau beneficiar final, ar trebui să opteze pentru soluția HALLTEX de finisare interioară. Astfel, au fost evidențiate următoarele aspecte:

1.Produs unic de finisaj, cu rol de izolare termică, fonică, realizat din materiale 100% ecologice
2. Finalizarea și predarea mai rapidă a locuințelor către beneficiari 
3. Interioare mult mai curate, lipsite de moloz și praf 
4. Amenajarea interioarelor indiferent de anotimp, cu ajutorul panourilor gata finisate 
5. Variante multiple de panouri finisate, cu design atractiv, într-o gamă de peste 30 de modele și culori, împărțite în 4 tipuri de finisaj (natur, tapet, vinil, textil)
6. Durată de viață a panourilor de peste 20 de ani, având opțiunea zugrăvirilor repetate, după preferințe
7. Costuri mai reduse pentru materialele folosite și manoperă, comparative cu soluțiile clasice de izolare și finisare interioară 

Panouri Halltex


8. Instalare ușoară, chiar și de către beneficiar, pe baza instrucțiunilor de montaj

Strategia companiei noastre este canalizată spre utilizarea tehnologiei Halltex în cadrul proiectelor de dezvoltare imobiliară, pentru beneficiul direct al clienților finali, dar și spre ușurarea muncii de proiectare și construire a acestor ansambluri de locuințe colective. În acest context, suntem deosebit de interesați în dezvoltarea de noi parteneriate cu companiile specializate în construcții, proiectare și design. 

Pentru informații suplimentare legate de acest sistem de izolare și finisare, ne puteți contacta la numerele de telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau vă așteptăm la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32A.