Produsele Halltex au o tradiție în domeniu de peste 70 de ani, datând încă din anul 1946, fabricate doar în Finlanda și având licență protejată în producerea materialelor de izolație fonică și termică. De-a lungul timpului, produsele brandului nostru au fost utilizate la nivel global pentru acoperirea a milioane de metri pătrați de pereți și tavane, oferind o soluție inovativă și rapidă pentru renovarea locuințelor, birourilor și a spațiilor comerciale. 

Panouri Halltex

 

Principalele avantaje ale produselor Halltex sunt:

1. Capacitatea ridicată de izolare termică, având o conductivitate termică de doar 0,049W/m2K. Prin utilizarea panourilor Halltex, cu o grosime de 12 mm, costurile  pentru asigurarea unui climat interior confortabil și adecvat locuirii se pot micșora semnificativ. După instalarea panoului izolator, temperatura peretelui va fi apropiată de temperatura din cameră, eliminându-se astfel curenții de aer datorați diferenței dintre temperatura interiorului și cea a pereților exteriori. Datorită structurii speciale și a proprietăților termoizolante, prin utilizarea sistemului Halltex se reduce riscul apariției fenomenului de condens (în condiții de umiditate normală), atât la fața peretelui, cât și în structura acestuia.

2. Izolarea împotriva zgomotului, provenit din camerele și spațiile vecine sau datorat traficului rutier intens din marile orașe. Panourile au proprietăți fonoizolante și fonoabsorbante, reducând ecoul din încăperi. Astfel, sistemul Halltex devine soluția ideală pentru persoanele care sunt în căutarea unei experiențe audio desăvârșite, acasă sau la birou, fiind indicat și pentru amenajarea studiourilor de înregistrări, a cabinetelor medicale sau a sălilor de fitness, dans și de evenimente.

3. Posibilitățile nelimitate de amenajare, panourile fiind disponibile într-o varietate de finisaje, culori și texturi (natur, tapet, vinil sau textil), care pot fi utilizate pentru decoruri inovative și personalizate, funcție de preferințe. Cum ar fi dacă v-ați putea bucura de o locuință izolată termic și fonic, dar fără a renunța la designul mult dorit? Acest lucru este posibil cu panourile Halltex, pe care le găsiți în dimensiuni și grosimi variate, adaptându-le cu ușurință pentru diverse aplicații. Astfel, spațiul interior se poate personaliza într-un mod unic și inedit, folosind o gamă largă de produse de finisare cu proprietăți excelente de izolare termică și fonică.

4. Zugrăvirea ulterioară, de un număr nelimitat de ori. Panourile Halltex suportă un număr nelimitat de văruiri ulterioare, în funcție de dorințele și nevoile voastre. Indiferent dacă vă plac nuanțele calde și luminoase sau preferați tonurile mai întunecate, creativitatea voastră sau a familiei merită pusă la încercare.

5. Montajul simplu, rapid și fără mizerie, care poate fi realizat chiar de voi înșivă, cu câteva instrumente simple, la îndemâna oricui: cutter, creion, ruletă, dreptar metalic, adeziv siliconic cu pistol, capsator sau bormașină. Panoul izolant Halltex prezintă avantaje reale legate de timpi și costuri pre- și post- instalare, care sunt mai mult decât satisfăcătoare. Montarea panourilor se realizează rapid, evitând mizeria și praful caracteristice lucrărilor de renovare, și poate fi executată în orice sezon, chiar și iarna. AICI  puteți consulta ghidul de montaj HALLTEX.

6. Economie de timp și bani. Față de soluțiile consacrate de amenajare prin tencuire + gletuire + zugrăvire sau placarea cu gips carton + zugrăvire, eficiența cea mai bună a unei renovări se poate obține cu soluția Halltex, luând în calcul atât costul materialelor și costul mediu al manoperei, cât și productivitatea timpilor de instalare sau lipsa mizeriei și a mirosului neplăcut. 

Panouri Halltex

În concluzie, pe lângă toate avantajele tehnice și beneficiile prezentate mai sus, sistemul Halltex vă ajută real în eficientizarea bugetului prin alternativa eliminării cheltuielilor de montaj, pe care-l puteți realiza singuri în baza instrucțiunilor trimise, dar și prin reducerea costurilor pentru încălzirea/răcirea locuinței, în condițiile unui confort termic sporit,  obținut datorită calităților deosebite de izolare ale panourilor. Halltex este un sistem care permite încălzirea rapidă a camerelor, temperatura păstrându-se pentru o mai lungă perioadă de timp. Drept urmare, se obține o stare de bine, de confort, perfectă pentru a aștepta prima ninsoare, fără grija frigului de afară. Și nici a facturilor! 

Prin cele prezentate mai sus, credem că panourile izolatoare Halltex sunt un adevărat reper pentru piața materialelor de construcție și a finisajelor, prin multiplele avantaje, unele chiar inovatoare, pe care le aduce în domeniul amenajărilor interioare, atât rezidențiale, cât și comerciale. Pentru informații suplimentare, contactează-ne la numerele de telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau vino direct la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32A.