Fie că vorbim de schimbarea culorii pereților sau de îmbunătățiri mai complexe, precum un sistem de izolare termic sau fonic, atunci când facem o amenajare a locuinței vrem să obținem cel mai bun rezultat pentru confortul nostru și al familiei noastre.

Desigur, ne-am dori să găsim echipa de meșteri ideală, care să fie atentă la toate dorințele noastre și să nu ne transforme casa într-un șantier care să se întindă pe toate lunile de vară. Căutarea materialelor necesare sau a echipelor de execuție poate fi extrem de solicitantă, ajungând chiar să ne piară cheful de orice redecorare a locuinței! 

Dar dacă v-am spune că tot acest stres ar lua sfârșit în câteva minute, cu un singur telefon? Probabil ne-ați întreba cum! ;)

Cu un singur material de construcție care poate rezolva, în același timp, două probleme majore ale pereților și ale tavanelor: izolarea fonică și termică, dar și decorarea estetică a spațiilor voastre.

Panourile Halltex sunt alegerea ideală pentru orice amenajare interioară, permițând decorarea spațiilor printr-un design unic și atractiv, cu deosebite proprietăți izolatoare, produsul având și o durată mare de viață, de peste 20 de ani.

Produsul beneficiază de posibilități numeroase de finisare inițială, fiind disponibil într-o varietate de mărimi, forme, texturi și culori. Paleta de finisaje în care poți comanda panourile include tapet, vinil, material textil, existând și posibilitatea de a le cumpăra în stare brută, nefinisată.

Pentru acest tip de panou există, astfel, posibilități infinite de decor individualizat (varuri, tencuieli decorative, placări ceramice, din lemn, piatră etc.), dar și de redecorare ulterioară, putându-l vărui periodic, după preferințe, fără a afecta proprietățile produsului.

 

Dintre avantajele evidente ale acestui material de construcție este și faptul că panourile pot fi instalate chiar de către voi, singuri, fără ajutorul unor echipe de profesioniști. Astfel, vă puteți realiza propriile decoruri personalizate, în funcție de preferințe și destinația camerei. Nu trebuie decât să fiți creativi! Indiferent dacă vă doriți tonuri întunecate sau luminoase, calde, în stil clasic au industrial, cu panourile HALLTEX posibilitățile sunt infinite! Avem peste 20 de culori și multiple texturi pentru a crea un nou decor în orice zonă îți dorești să amenajezi.

 

De asemenea, costurile și timpii pre- și post- instalare sunt mai mult decât satisfăcători, montajul realizându-se rapid, fără mizeria, praful și molozul aferent lucrărilor de renovare. Totodată, panourile au nu doar aspect decorativ, oferind și o bună izolare fonică și termică, prin care vă puteți reduce costurile necesare pentru atingerea temperaturii optime interioare în timpul iernii, dar și în sezonul cald.

 

Informațiile de mai sus nu v-au convins, încă, să alegeți produsele noastre? Echipa Halltex este disponibilă să răspundă oricând la întrebări și să vă ofere consultanță de specialitate, pentru a crea cele mai potrivite spații pentru voi și familia voastră. Vă stăm la dispoziție pentru orice alte detalii, răspunzând solicitărilor la numerele de telefon 0232 217 822 / 0770 668 407 sau direct la sediul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 32A.